Verkooppunten

Amelander Sladressings zijn verse producten. U vindt de dressings dan ook in de koeling van uw supermarkt. Helaas zijn de Amelander Knoflook Bieslook Dressing en Amelander Basilicum Dressing niet meer verkrijgbaar. 

Amelander Verse Sladressings zijn verkrijg baar bij de volgende Supermarkten:

Jumbo verkoopt in de meeste winkels de Originele Verse Sladressing. Als uw Jumbo de dressing niet heeft dan kunt u er naar vragen bij de servicebalie of de bedrijfsleider. Als onderdeel van de ‘Zeven Zekerheden’ zal men de Dressing dan voor u bestellen.

U kunt Amelander ook bestellen via Jumbo.com 

Plus verkoopt in de meeste winkels de Amelander Verse Sladressings. 

U kunt Amelander ook bestellen via plus.nl

MCD verkoopt in de meeste winkels de Amelander Verse Sladressing en de Honing-Mosterd Dressing. Als uw MCD de gewenste dressing niet heeft dan kunt u er naar vragen bij de servicebalie of de bedrijfsleider. Men zal de Dressing dan voor u bestellen.

Boni verkoopt in de meeste winkels de Originele Verse Sladressing en de Honing-Mosterd Dressing. Als uw Boni de gewenste dressing niet heeft dan kunt u er naar vragen bij de servicebalie of de bedrijfsleider. Men zal de Dressing dan voor u bestellen.

Spar verkoopt in de meeste winkels de Originele Verse Sladressing en de Honing-Mosterd Dressing. Als uw Spar de gewenste dressing niet heeft dan kunt u er naar vragen bij de servicebalie of de bedrijfsleider. Men zal de Dressing dan voor u bestellen.