Verkooppunten

Amelander Sladressings zijn verse producten. U vindt de dressings dan ook in de koeling van uw supermarkt.

Amelander Verse Sladressings zijn verkrijg baar bij de volgende Supermarkten:

Jumbo verkoopt in de meeste winkels de Originele Verse Sladressing en de Honing-Mosterd Dressing. Jumbo heeft in sommige winkels ook de Knoflook-Bieslook Dressing en de Basilicum Dressing in het assortiment. Als uw Jumbo de gewenste dressing niet heeft dan kunt u er naar vragen bij de servicebalie of de bedrijfsleider. Als onderdeel van de ‘Zeven Zekerheden’ zal men de Dressing dan voor u bestellen.

U kunt Amelander ook bestellen via Jumbo.com 

Plus verkoopt in de meeste winkels de Amelander Verse Sladressings. De winkels kunnen alle varianten bestellen. Als uw Plus Supermarkt de gewenste dressing niet heeft, dan kunt u er naar vragen bij de servicebalie of de bedrijfsleider. Men zal de Dressing dan voor u bestellen.

U kunt Amelander ook bestellen via plus.nl

Jan Linders verkoopt in de meeste winkels de Originele Verse Sladressing, de Honing-Mosterd Dressing en de Knoflook-Bieslook Dressing. Als uw Jan Linders de gewenste dressing niet heeft dan kunt u er naar vragen bij de servicebalie of de bedrijfsleider. Men zal de Dressing dan voor u bestellen.

COOP verkoopt in de meeste winkels de Originele Verse Sladressing, de Honing-Mosterd Dressing, de Knoflook Bieslook-Dressing en de Basilicum Dressing. Als uw COOP de gewenste dressing niet heeft dan kunt u er naar vragen bij de servicebalie of de bedrijfsleider. Men zal de Dressing dan voor u bestellen.

MCD verkoopt in de meeste winkels de Originele Verse Sladressing, de Honing-Mosterd Dressing, de Knoflook-Bieslook Dressing en de Basilicum Dressing. Als uw MCD de gewenste dressing niet heeft dan kunt u er naar vragen bij de servicebalie of de bedrijfsleider. Men zal de Dressing dan voor u bestellen.

Poiesz verkoopt in de meeste winkels de Originele Verse Sladressing, de Honing-Mosterd Dressing, de Knoflook-Bieslook Dressing en de Basilicum Dressing. Als uw Poiesz de gewenste dressing niet heeft dan kunt u er naar vragen bij de servicebalie of de bedrijfsleider. Men zal de Dressing dan voor u bestellen.

Marqt verkoopt in de meeste winkels de Originele Verse Sladressing, de Honing-Mosterd Dressing, de Knoflook-Bieslook Dressing en de Basilicum Dressing. Als uw Marqt de gewenste dressing niet heeft dan kunt u er naar vragen bij de servicebalie of de bedrijfsleider. Men zal de Dressing dan voor u bestellen.

Boni verkoopt in de meeste winkels de Originele Verse Sladressing en de Honing-Mosterd Dressing. Als uw Boni de gewenste dressing niet heeft dan kunt u er naar vragen bij de servicebalie of de bedrijfsleider. Men zal de Dressing dan voor u bestellen.

Spar verkoopt in de meeste winkels de Originele Verse Sladressing, de Honing-Mosterd Dressing en de Basilicum Dressing. Als uw Spar de gewenste dressing niet heeft dan kunt u er naar vragen bij de servicebalie of de bedrijfsleider. Men zal de Dressing dan voor u bestellen.